joi, 24 noiembrie 2016

Curs de Access Bars - Brasov



 Va invitam alaturi de noi joi 1 Decembrie la Cursul Access Conscesness - Bars® in Brasov, facilitat de Marius Muresan.
Iti amintesti ultimul moment din viata ta cand ai fost complet relaxat??? Iti amintesti ultima data cand ai primit bunatate fara nici o judecata fata de corpul tau sau fata de fiinta ta?

Te invitam in Brasov la o zi de relaxare.

Vei invata ca exista 32 de puncte energetice in zona capului, unde sunt stocate ganduri si credinte despre vindecare, corp, sexualitate, creativitate, constiinta, bani etc. Stiai ca energia blocata in unele din aceste puncte ne limiteaza in a trai viata in armonie?

Printr-o usoara atingere a acestor puncte energetice vei vedea cum se dizolva si cum sunt eliberate blocaje, oferindu-ne accesul la noi posibilitati. Aplicand aceasta metoda, in urma fiecarei sedinte multi oameni spun ca au mai mult "spatiu" in cap, de asemenea unele probleme fizice si mentale dispar.

Dupa absolvirea acestui curs vei primi un certificat Access Counsciousness Bars® , un manual al cursului si vei fi inscris pe saitul Access Counsciousness ca practician.
In timpul cursului vei primi si vei oferi cate 2 sedinte de Access Bars.

Cursul va dura de la ora 10:00 pana la ora 18:00 . Vom avea scurte pauze pentru apa, suc, ceva dulce sau sarat si o pauza de pranz.

Pretul cursului este de  780 ron.( pret special pentru Romania)

Inscrieri si detalii :  beautylifemina@gmail.com

Locul desfasurarii cursului va fi comunicat celor inscrisi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu